JTI Krantenwinkels en Tankstations

Sales outsourcing - Merchandising - Merchandising

Japan Tobacco International rekende op onze Panamese matrozen om een zichtbaarheidsactie te organiseren met banners van verschillende grootte in meer dan 200 krantenwinkels. In de loop van een paar weken slaagden onze Panamese matrozen erin om de huidige branding aan te passen en een nieuwe en duidelijke zichtbaarheid van het merk te creƫren.

 

Een belangrijke wijziging in de Belgische tabakswetgeving verplichtte tabaksmerken later om hun zichtbaarheid in winkels te minimaliseren. Fabrikant JTI riep opnieuw onze hulp in om alle merkzichtbaarheid in bijna 3.000 winkels en verkooppunten te verwijderen. In een periode van drie weken zetten we een team van 15 toegewijde merchandisers in om alles snel en foutloos te verwijderen.

 

JTI rekent ook op Panama om zijn planogrammen in benzinestations te controleren. Na een duidelijke briefing en uitgebreide producttraining zorgen onze Panamese merchandisers voor een correcte distributie en de beste zichtbaarheidsmeting. Een mobiele app houdt de resultaten bij, zodat klanten de status in realtime kunnen raadplegen.

ww_PG_16122020-0150
ww_PG_16122020-0146
ww_PG_16122020-0145

Contact

    Headoffice

    Panama, Kapelanielaan 8, 9140 Temse