Panama

Wij zijn Panama.

Een gepassioneerde crew met sailors, klaar om uw merk via activaties, merklogistiek, evenementen en sales-outsourcing te navigeren tot bij uw consument.

Empowering Businesses.
Navigating Brands.

Services

Panama EMPOWERT uw business door u te steunen in uw sales- en marketingactiviteiten. Samen navigeren we uw merk naar de juiste doelgroep. We willen dé merkenpartner zijn voor alles wat te maken heeft met sales-outsourcing, evenementen, merkactivaties en merklogistiek.

 

Die vier diensten vormen de pijlers van Panama. Ze maken duidelijk wie we zijn en waar we voor gaan. Op een creatieve en hands-on manier bundelen onze Panamezen hun krachten om onze klanten van begin tot eind een zorgeloze ervaring te bieden.

Onze cases

Bij Panama kennen en begrijpen we merken.

Verkoop zit in ons DNA. We weten hoe we merken moeten verkopen, promoten en op de markt brengen.

Met onze uitgebreide knowhow krijgen we de klus geklaard.

Ontdek onze aanpak en laat u inspireren door onze verschillende klanten en cases.

Werken bij Panama

Zin om een Panamese matroos te worden? Sluit u aan bij onze crew van sterke en ambitieuze creatievelingen, klaar om met u als onze nieuwste rekruut uit te varen. Wij EMPOWEREN merken door eerst onze mensen te EMPOWEREN.

ww_PG_16122020-0119
Foto9

Onze klanten

We werkten al samen met veel merken en bedrijven in verschillende domeinen. Verken de kusten van Panama en laat u overtuigen door de vele inspirerende verhalen.

Contact

    Headoffice

    Panama, Kapelanielaan 8, 9140 Temse

    Sluit