Empowering Businesses. Navigating Brands.

Panama EMPOWERT uw bedrijf door uw merk tot bij uw consumenten te navigeren. We zijn de partner bij uitstek voor sales-outsourcing, evenementen, merkactivaties en merklogistiek.

Waarom Panama?

Waarom Panama? Omdat we merken kennen en begrijpen. Verkoop zit in ons DNA. We weten hoe we een merk moeten verkopen, op de markt brengen en promoten. De vier soorten diensten die we verlenen, vormen de pijlers van Panama en bepalen onze unieke identiteit. Op een creatieve en hands-on manier combineren onze Panamese matrozen hun krachten om onze klanten van begin tot eind te dienen.

Brand
Activations
Events
Sales outsourcing
Logistics

Ons verhaal

This is Panama.
Empowering Businesses.
Navigating Brands.

Wij zijn Panama. Zeilend over zeeën en oceanen, onder bruggen door, tot in het oneindige. Op zoek naar de wildste wateren om boodschappen te verspreiden die onverwachte golven veroorzaken. Boodschappen met betekenis, die ertoe doen en blijven hangen bij de consument.

 

Wij zijn Panama. Een sterk bedrijf dat op alles is voorbereid. Klaar voor actie. Om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en uw merk voort te stuwen. Om u dichter dan ooit bij uw doelgroep te brengen. Panama bestaat uit specialisten in events, branding, sales, marketing en logistiek. Allemaal samen op één schip, klaar om uw uitdagingen aan te gaan.

 

Wij zijn Panama. Ontstaan uit ambitie, bewogen door passie, gedreven door creativiteit. Professioneel en doordacht. Een trouwe partner die zich vastbijt in uitdagende cases.

 

Panama loodst u door (internationale) wateren. We reizen de wereld rond en nemen uw bedrijf en uw merken mee op sleeptouw.

Meer dan 20 jaar waardevolle ervaring!

Panama is een sterk en duurzaam schip met meer dan 20 jaar waardevolle ervaring.

 

In de loop van meer dan twee decennia groeiden we uit tot een echte expert in het ondersteunen van sales- en marketingteams. Vandaag is Panama de enige bron en partner die u nodig hebt om sterke salesteams uit te bouwen, impactvolle merkactivaties te creëren, onvergetelijke evenementen te plannen en goede logistiek te bieden.

 

2002 Verkoop- en marketingservices als sales-outsourcing, merchandising en aanwerven van verkoopmedewerkers

Panama begint als importeur en distributeur van fast moving consumer goods (FMCG), terwijl we middelen delen met andere, niet-concurrerende spelers. Na verloop van tijd groeien we uit tot een hr-partner voor talloze multinationals en voorzien die van de juiste bemanning.

2009 Introductie van brand activations & sampling

Een volledig nieuwe tak ziet het levenslicht, met een andere set activiteiten zoals animaties in winkels en daarbuiten, proeverijen, samplingactiviteiten en zelfs recruitment van merkambassadeurs.

2011 Nieuwe marketinglogistiek door de ontwikkeling van een magazijn en op maat gemaakte IT- en WMS-systemen

Met een grotere zichtbaarheid, zowel in winkels als daarbuiten, is er behoefte aan betere logistieke diensten. Van opslag tot transport en plaatsing: uw marketingmateriaal is veilig in onze Panamese handen.

2012 Een nieuwe categorie merkervaringen met onze dienst Event Planning

Event Planning speelt in op een nieuwe, maar belangrijke klantbehoefte: evenementen organiseren. Van campagne-ontwerp tot zakelijke events, we nemen alles voor onze rekening. Hiervoor werken we samen met het vertrouwde evenementenbureau 24Seven. Een bureau dat we later in onze Panamese familie integreren.

2014 Uitbreiding van onze logistieke structuur voor evenementen en merken

Verder bouwend op de bestaande magazijninfrastructuur voegen we de diensten Event- en Brandlogistiek toe aan het aanbod.

2018 UWORX Staffing Agency komt in beeld

Met de start van ons eigen uitzendbureau zijn we nu in staat om onze klanten de beste medewerkers te leveren in retail, out-of-home advertising, horeca of nachtwinkels.

2022 We vieren 20 jaar Panama!

Bouw mee aan ons verhaal!

Ontdek onze Panamese waarden

Ambitieus

We gaan continu op zoek naar nieuwe manieren om ons bedrijf en dat van anderen verder uit te bouwen, beter en efficiënter samen te werken en onze klanten en partners te ondersteunen.

Betrokken

We zijn praktisch ingesteld en weten van aanpakken. De Panamezen zijn stuk voor stuk kritische denkers die veel gedaan krijgen. Wij zijn doeners. Aan tijdverspilling doen we niet mee.

Gepassioneerd

Merken zijn onze passie. Zij doen onze business draaien. In ruil daarvoor gaan we tot het uiterste en staan we 24/7 voor hen klaar. We bouwen het liefst langdurige relaties op met onze klanten. Wij zijn dan ook hondstrouw.

Menselijk & open

Bij Panama stimuleren we onze klanten én medewerkers. We willen een fijne werkplek zijn, waar iedereen zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Bovendien willen we een open, toegankelijke en aangename partner zijn. Een succesvolle samenwerking vieren we graag samen met een drankje met de klant.

Creativiteit

Creativiteit is de rode draad in de oplossingen die we uitdenken voor onze klanten en de ervaringen die we creëren voor hun merken. Met onze creativiteit maken we ernstige zaken net dat tikkeltje leuker en speelser.

Waarom heten we Panama?

Onze naam verwijst naar het Panamakanaal.

Dat kanaal is de kortste en efficiëntste route om van de ene naar de andere kant van de wereld te varen.

Het is het enige kanaal waar de loods het roer van de kapitein overneemt en het schip door de vaargeul stuurt. Als merkpartner sturen we mee de marketing, sales en logistiek van onze klanten.

Duurzaam & mensgericht

Duurzaam ondernemen met een mensgerichte aanpak ligt aan de basis van ons bedrijf en onze dienstverlening.

We ontvingen het ECOVADIS-label en ondertekenden het Sustainable Logistics-charter. Dat zijn maar twee voorbeelden van de manier waarop we onze eigen ecologische voetafdruk verkleinen. We maken duurzame groei tot onze prioriteit door sociale, maatschappelijke en ecologische uitdagingen integraal onderdeel te maken van onze bedrijfsactiviteiten.

Panama werd geaudit & beoordeeld op vier thema’s: milieu, arbeids -en mensenrechten, ethiek & duurzame inkoop. We zijn fier het Ecovadis bronzen label te hebben behaald. Bijgevolg behoort Panama tot de 40% meest duurzame bedrijven.

Panama key principes voor duurzame ontwikkeling:

Meet the Panamese crew

Captains
Picture of Lennert Staelens
Lennert Staelens
Managing Director
Picture of Annelies sitting be
Annelies Van den Heede
HR Director
Picture of Dieter smil
Dieter Van Muylder
Sales Director
Picture of Isabelle in purple top
Isabelle Dierckxens
Director Events & Brand Activations
Picture of Han sitting on a table
Han Staelens
Head of Creative Studio
Picture of Marie-Charlotte sitting on a
Marie-Charlotte Willequet
Head of Creative Studio
claudia_1
Claudia Van Gucht
Logistics Manager
Megan_4
Megan Mattelin
Project & BDV Manager
kjell_2
Kjell De Pauw
Operational lead Brand Activations

Contact

    Headoffice

    Panama, Kapelanielaan 8, 9140 Temse