Work with usApple sales Consultant (Hasselt - Brussel - Jemappes)

lien@panamasales.be
Offices +32 03 292 69 99
Kapelanielaan 8, 9140 Temse

Panama Group is op zoek naar een “Apple Solutions Consultant”/Store Manager voor Apple.

Je staat in als Apple business manager en ben je het gezicht van Apple in de ‘Reseller’s Store’. Je bent verantwoordelijk voor de groei van Apple binnen jouw winkel, je zorgt voor de sales. Daarnaast sta je eveneens in voor het geven van product demonstraties, de merchandising van jouw producten en het up-to-date houden van jouw winkelpunt. Je staat in voor het geven van opleidingen aan jouw team.

· Je staat in voor een geweldige service aan jouw klanten. Je bezorgt je klanten een geweldige ervaring.

· Je gaat in overleg met de verantwoordelijken van de shop en bent in staat vertrouwen te winnen. Je voelt je betrokken bij de shop en probeert het standpunt van de verantwoordelijke van de shop te begrijpen.

· Je bent verantwoordelijk voor de hele Apple-afdeling. Je zorgt ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bij ligt en dat het volledig in lijn ligt met de Apple-verwachtingen.

· De Apple Solutions Consultant ziet opportuniteiten in het winkelpunt en speelt hierop in.

 

Wat verwachten we van jou?

Je bent een echte ' Apple-fan'. Daarnaast ben je commercieel ingesteld en vind je het belangrijk dat de klant een goede ervaring beleefd. Je staatstevig in je schoenen en kan met de verantwoordelijke van het winkelpunt onderhandelen. Je bent organisatorisch sterk en hecht belang aan een netwinkelpunt. Je bent in staat om een klein team te leiden.

 

What's in it for you?

Je werkt voor een van de grootste merken ter wereld, wat natuurlijk enkele voordelen met zich meebrengt. Zo krijg je niet alleen een uitdagend salarispakket, maar zijn er ook doorgroeimogelijkheden en extralegale voordelen.Daarnaast zijn er tal van opleidingen mogelijk!

Share on            

Contact Us  See other jobs