Work with usSales Trainer / Sales Specialist M/V

hr@panamagroup.be
Offices +32 03 292 69 99
Kapelanielaan 8, 9140 Temse

De trainer is verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van trainingsplannen. Hierbij gebruikt hij relevante en aangepaste methoden en technieken, dit met de bedoeling om de kennis, vaardigheden en de attitude van interne en externe klantendienstmedewerkers en vertegenwoordigers te verbeteren.
- Trainingen uitwerken en geven per specifiek kanaal: Customer service-medewerkers en verkoopsmedewerkers (interne en externe) zodat zij door jouw leermodules hun targets kunnen bereiken. Het gaat er om nieuwe kennins vlot te kunnen overbrengen zodat de medewerkers hun job kunnen uitvoeren. Het gaat zowel over het trainen van product kennis als het trainen van salestechnieken. 
- Hiervoor ontwikkel je een sterke band met de interne medewerkers zodat je hun noden begrijpt. Deze noden vertaal je naar een ontwikkelingsplan ( inhoud, aanpak, formaat), zodat er een return on investment komt, impact en performantie.
- Je onderhoudt ook een contstructieve relatie met externe trainingspartners om een consistente aanpak te garanderen mbt inhoud en aanpak van de trainingen
- Je onderzoekt en creeert vernieuwende en toepasbare trainingsmethoden ( via film, e-learning, tips of the week, vragen, rollenspellen, quiz, workshops, …) Je onderzoekt welke techniek bij welke opleiding het best past om de mensen iets aan te leren.
- Je vernieuwt bestaand trainingsmateriaal volgens evolutie, klant, kanaal en bedrijfsnoden.
- Je evalueert de trainingen, de trainers en de bruikbaarheid van de inhoud om de kwaliteit te verbeteren.
- Je werkt voornamelijk in het hoofdkantoor in de nabijheid van Brussel

We bieden je een mooi salarispakket, binnen een dynamische omgeving met tal van andere voordelen. 

 

Share on            

Contact Us  See other jobs